Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
.

 

Χθες, Τρίτη 13/3/2012 ο υπεύθυνος του τομέα περιβαλλοντικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκη με δήλωση του κατήγγειλε την ηγεσία του ΥΠΕΚΑ ότι με βιασύνη προωθεί την τελευταία στιγμή Νομοθετικές ρυθμίσεις κατά περίεργο τρόπο, όταν σε λίγες εβδομάδες τελειώνει ο βίος της Κυβέρνησης και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, προσωπικά, σπεύδω να κάνω σε ελάχιστο χρόνο ότι δεν έκανα σε 2 ½ χρόνια.

Όμως ο ίδιος και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχουν πλήρη ενημέρωση, γνωρίζουν ότι το Νομοσχέδιο για το ΓΟΚ το επεξεργάστηκε ειδική ομάδα που εργάσθηκε επί 14 μήνες και ήταν έτοιμο από τον Νοέμβριο 2011. Κατατέθηκε στη Βουλή με 2 μήνες καθυστέρηση, αναμένοντας τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Κωνσταντίνο Τασούλα αλλά και τον υπεύθυνο Τομεάρχη κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσουν την έγκριση τους την οποία και έδωσαν και κατατέθει στην Βουλή στις 8/3/2012.

H Νέα Δημοκρατία οφείλει να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Τομεάρχη της αλλιώς το Νομοσχέδιο θα αποσυρθεί. Δεν εξυπηρετώ κανένα συμφέρον και θεωρώ απαράδεκτες και προκλητικές τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. Υπηρετώ τον πολίτη επί σχεδόν 2 ½ δεκαετίες στο Κοινοβούλιο και δεν επιτρέπω σε κανένα να αμφισβητήσει την ηθική μου.

Τέλος, είναι για τον ίδιο και το κόμμα του τραγικό διότι ίσως ενόψει των εκλογών - τις οποίες θα αντιμετωπίσουν πλέον με μνημονιακά επιχειρήματα και όχι με την αντιμνημονιακή, ρητορική και δημοκοπία που επί διετίας εξασκήθηκαν, επιλέγουν εικονική σύγκρουση για να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους.